Vill du bli en del av oss?

Vi är totalt 155 anställda i 6 länder (Sverige, Finland, Danmark, Australien, Storbrittanien och Tyskland) varav ca 35 personer arbetar i Skara, Sverige. Vi sätter kunden och kvalitet i fokus och vår passion är kor, avel och genetik. Vår självklara produkt i verksamheten är högkvalitativ genetik för att ge kunden bästa möjliga förutsättng att bedriva en framgångsrik mjölkproduktion. Om du vill bli en del av oss, se nedan för lediga platser. 

 
19.08.2020
CFIT Technician
If you want to take part in an ambitious and exciting journey where you will be working with the newest technologies in relation to feed intake and efficiency you should try to become a part of our team.
19.08.2020
Läs mer
 
 
18.05.2020
Head of Distributor Sales
Vill du göra en skillnad för en internationell verksamhet som är ledande inom sin bransch? Som Head of Distributor Sales blir du en del av en multinationell säljledningsgrupp i en spännande verksamhet kännetecknad av en värdebaserad kultur, en hög grad av ordning och mångfald.
18.05.2020
Läs mer
 

Vi letar ständigt efter nya talanger till våra olika avdelningar på VikingGenetics, och du är alltid välkommen att skicka ett CV till oss på YXBwbGljYXRpb25AdmlraW5nZ2VuZXRpY3MuY29t. Läs om hur vi behandlar personliga data i samband med den eventuell rekrytering här. (PDF på engelska)